Linda van der Linden

Wie ben ik?

Ik ben Linda van der Linden en ik ben een gecertificeerd hypnotherapeut met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een leven van bevrijding en vervulling. Ik ben gepassioneerd om anderen te helpen hun verleden los te laten en hun mooiste leven te leiden. Ik ben erom jou te ondersteunen op jouw reis naar vrijheid en groei.

Wat drijft mij?

Mijn passie is om mensen te helpen bij het overwinnen van hun persoonlijke uitdagingen en het bereiken van hun volledige potentieel. Ik geloof sterk in de kracht van het onderbewustzijn en de mogelijkheid om door middel van hypnotherapie diepgewortelde overtuigingen en patronen te transformeren.

Ervaring

Met meer dan een decennium aan ervaring in het werken met cliënten van diverse achtergronden en met uiteenlopende uitdagingen, heb ik een goed inzicht gekregen in de menselijke geest en de mechanismen van verandering. Ik ben bekwaam in het gebruik van een breed scala aan technieken en benaderingen en ik pas mijn aanpak altijd aan aan de specifieke behoeften en doelen van mijn cliënten.

Geïnteresseerd mijn cursussen en workshops? Klik hier.

Missie

Mijn missie als therapeut is om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waarin jij je vrij voelt om jezelf te verkennen en te groeien. Ik geloof in de kracht van empathie, mededogen en samenwerking en ik zal er altijd zijn om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens elke stap van jouw reis.

Of je nu worstelt met angst, zelftwijfel, trauma of een ander persoonlijk obstakel: ik ben hier om je te helpen. Samen kunnen we jouw weg naar vrijheid bewandelen en kun je ontdekken wat het betekent om jouw mooiste leven te leiden.

Start nu

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een leven van bevrijding en vervulling? Ik sta klaar om je te verwelkomen op deze reis.

Interesse?

Maak hier een afspraak voor een gratis vrijblijvend consultatiegesprek of boek direct een afspraak.

© Copyright - Feel-Fine - realisatie Prochazka,T&C