Traumaverwerking

Ontdek de kracht van hypnose om (jeugd)trauma te helen

  • Heb jij last van onverwerkte (jeugd)trauma’s die jouw dagelijkse leven beïnvloeden?
  • Voel je je overspoeld door emoties, negatieve gedachten, of belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om volledig van het leven te genieten?
  • Zorgen triggers nog steeds voor herbeleving uit het verleden?

Het is tijd om de belemmeringen te doorbreken en een weg naar heling en vrijheid te vinden. Mijn bewezen hypnosebenadering kan jou helpen om diepgaande, positieve veranderingen in je leven te realiseren.

Waarom hypnose?

Hypnose is een krachtige en effectieve methode om diepgewortelde trauma’s te verwerken. Het werkt door toegang te krijgen tot het onderbewuste, waar opgeslagen herinneringen en emoties liggen opgeslagen. Door met het onderbewustzijn aan de slag te gaan, kom je tot de kern van het ontstaan van jouw trauma. We noemen dit ook wel de kernwond. Onder professionele begeleiding kunnen herinneringen aan de kernwond worden herleefd, verwerkt en opgelost, wat leidt tot diepgaande veranderingen en verlichting.

De wetenschap achter hypnose

Hypnose maakt gebruik van de natuurlijke staat van trance, waarin het brein zich in een verhoogde staat van gerichte aandacht en suggestibiliteit bevindt. In deze toestand kunnen diepgewortelde trauma’s en negatieve overtuigingen worden aangepakt en hergeprogrammeerd. Studies hebben aangetoond dat hypnose effectief is bij de behandeling van angst, depressie, posttraumatische stressstoornis (PTSS) en andere stressgerelateerde aandoeningen.


Voordelen van hypnose voor traumaheling

  • Diepe ontspanning:

    hypnose brengt je in een diepe staat van ontspanning, waardoor je lichaam en geest openstaan voor heling.

  • Bereik het onderbewuste:

    toegang tot het onderbewuste stelt je in staat om traumatische herinneringen te herprogrammeren en te transformeren.

  • Langdurige resultaten:

    door trauma bij de wortel aan te pakken, creëer je langdurige en positieve veranderingen in je leven.

  • Verbeterde geestelijke gezondheid:

    vermindering van angst, depressie en stress, wat leidt tot een beter gevoel van welzijn.

  • Verhoogd zelfbewustzijn:

    hypnose helpt je om inzicht te krijgen in je eigen gedachten en gedragingen, wat leidt tot meer zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

Succesverhalen

Lees enkele van de succesverhalen van mensen zoals jij die hun leven hebben getransformeerd met behulp van hypnose:

“Na de laatste sessie heb ik een aantal nachten nogal slecht geslapen; ook erg druk in mijn hoofd, vooral natuurlijk vanwege mijn vader.

Vanaf afgelopen maandag slaap ik veel beter en dat werkt natuurlijk door. Het is rustiger in mijn hoofd, vader neemt minder plaats in. Het gevoel van frustratie en woede is minder groot: ik voel meer verdriet en dat is goed. Het lijkt alsof ik nu een beetje meer van een afstand kan kijken en ook dat bevalt me wel. Ik ben benieuwd hoe de komende tijd eruit gaat zien.

Dus Linda, je hebt me heel goed geholpen, hartstikke bedankt daarvoor.”

“Ik had het idee al aardig OK in de wereld te staan, met wat onverwerkte zaken en wat issues, maar niet storend genoeg om er lang genoeg bij stil te staan of er iets mee te willen of moeten doen. Ik moest door en dat ging me prima af, nog steeds. Ik was er aan gewend, en dat was prima. Ik ben 58 jaar, geen watje en niet van suiker en heb het zo ook prima met mezelf kunnen redden en niet geheel verkeerd; ik prijs me op veel gebied een gelukkig en tevreden mens.

Met het weekend zijn toch wel wat deurtjes open gezet, of op een kier, en in de sessies daarna ben ik daarmee verder gegaan en tot op de dag van vandaag zet ik nog steeds stappen die me laten inzien dat het nog beter, leuker, vrijer kan, keuzes makkelijker worden of in ieder geval bewuster en dichter bij dat wat ik wil, verleden en heden naast elkaar kunnen zijn (incl. tegeltjeswijsheden) zonder te belemmeren of te beperken, of zoals de brabo’s zeggen „’t is wat het is“ en het hoort wel of niet (meer) bij mij. Aantal vriendschappen nog hechter en met sommige sta ik op een kruispunt, bewuster met tijd en waaraan te besteden, ook balans werk en prive is evenwichtiger. Klinkt zwaar, maar is het juist niet. Het is bevrijdend, en achteraf was ik blij geweest als ik hier eerder aan was begonnen, maar ook daar geldt, voor alles is er een tijd, en voor mij was en is dat pas nu. En niet dat je af en toe, ook op deze leeftijd nog, je valkuilen weer tegenkomt, maar je herkent ze eerder, je weet ze eerder te pareren.”

Neem de eerste stap naar heling

Laat jouw (jeugd)trauma’s je leven niet langer je leven bepalen. Kies voor een bewezen methode die je zal helpen om je verleden achter je te laten en sterker, gelukkiger en gezonder te leven. Doe de eerste stap naar jouw nieuwe toekomst vandaag!

Start nu

Klik op de knop hieronder om een gratis consult te boeken en ontdek hoe hypnose jou kan helpen.

© Copyright - Feel-Fine - realisatie Prochazka,T&C