Stoppen met roken

Stoppen met roken met hypnose: jouw weg naar een gezond leven

Welkom! Ben je klaar om definitief te stoppen met roken en een gezonder leven te beginnen? Hypnose kan de sleutel zijn tot jouw succes. Met de kracht van hypnose kun je jouw rookverslaving overwinnen zonder de stress en ontwenningsverschijnselen die vaak gepaard gaan met het stoppen. Laten we samen de eerste stap zetten naar een rookvrij leven.

Waarom hypnose?

Roken is niet alleen een fysieke verslaving, maar ook een diepgewortelde mentale gewoonte. Hypnose helpt je deze gewoonte te doorbreken door je onderbewustzijn te herprogrammeren.


Onder begeleiding kun je:

  • De mentale triggers van roken identificeren en elimineren

  • Verminderen van de drang naar nicotine

  • Het vertrouwen opbouwen om definitief te stoppen

Wat je kunt verwachten

Onze gespecialiseerde hypnotherapie sessies zijn ontworpen om jouw unieke behoeften en rookgedrag aan te pakken.

Hier is wat je kunt verwachten:

    1. Intake gesprek: een persoonlijke sessie waarin we jouw rookgeschiedenis bespreken en je doelen voor het stoppen verkennen.
    2. Hypnosessies: het basispakket, bestaande uit 1 sessie met ondersteuning van een MP3 of het combinatiepakket, bestaande uit een 10 daags online programma, 1 sessie en de ondersteunende MP3. Door middel van diepe ontspanning en suggestieve technieken word je begeleid om het roken los te laten.
    3. Nabegeleiding: follow-up met een MP3 om ervoor te zorgen dat je op het goede pad blijft en terugval te voorkomen.


Begin vandaag nog

Maak de beslissing om voor eens en altijd te stoppen met roken. Boek vandaag nog een gratis consultatie om meer te weten te komen over hoe hypnose jou kan helpen.

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt hypnose precies?

    Hypnose werkt door je in een diepe staat van ontspanning te brengen waarin je meer openstaat voor suggesties. Hierdoor kan ik  je onderbewustzijn herprogrammeren om de drang naar nicotine te verminderen en je rookgewoonten te veranderen.

  • Is hypnose veilig?

    Ja, hypnose is een volkomen veilige methode. Het is een natuurlijke staat van ontspanning die je al dagelijks ervaart, bijvoorbeeld net voor je in slaap valt. Ik zal je zorgvuldig door elke sessie begeleiden.

  • Hoeveel sessies heb ik nodig?

    Het aantal sessies kan variëren afhankelijk van je persoonlijke situatie en van het pakket dat je kiest.

Succesverhalen

“Na jaren van proberen te stoppen met verschillende methoden, vond ik eindelijk succes door hypnose. De sessies hielpen me mijn drang naar sigaretten te beheersen en ik voel me nu gezonder dan ooit.”

“Hypnose was voor mij onbekend, maar een vriend was gestopt met hypnose. Ik besloot een afspraak bij Linda te maken. Ik rookte al meer dan 20 jaar en nu, na het combinatiepakket te volgen, heb ik geen enkele drang meer gevoeld om een sigaret aan te raken.”

Neem vandaag nog actie

Wacht niet langer. Elk moment dat je rookt, zet je je gezondheid op het spel. Hypnose kan je helpen om op een rustige en effectieve manier te stoppen met roken. Begin nu aan je reis naar een rookvrij leven.

© Copyright - Feel-Fine - realisatie Prochazka,T&C